Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Lehet egy derékfájásnak is lelki oka? – Döntse el Ön!

Ezt a kérdést egy Moksa fogyasztó úr tette fel levelében, amikor egy nagyon érdekes és elgondolkodtató történetet osztott meg velünk.

Ötven éves férfi vagyok. Több, mint nyolc éve dolgozok a jelenlegi munkahelyemen. Bár szeretem a munkámat, és az átlagnál jobban meg is fizetnek, az utóbbi négy évben rengeteget romlott a helyzetem. A cégvezető halála után a fia vette át a cég irányítását, akivel állandó konfliktusaink vannak. Már régóta gondolkodtam a váltáson, de ha az embernek két egyetemista lánya van, akkor azért nem nagyon ugrálhat.

 

A derekam a gyenge pontom

 

A derekammal már évtizedekkel ezelőtt kezdődtek a problémáim. Először csak túl nagyot emeltem, és emiatt “állt be. Később, néhány évente előjött a derékfájás, mintha jelezné, hogy erre érdemes odafigyelni. Az utóbbi években szinte állandóan ülőmunkát végeztem, és valószínűleg ez sem tett jót neki.  Lényeg, hogy az elmúlt másfél évben hirtelen egyre jobban elkezdett fájni.

 

A leépülés

 

Mindig imádtam mozogni. Ahogy a derekam egyre jobban fájt, nemcsak a sportot és a komolyabb fizikai munkákat kezdtem elhagyni, hanem egyre nehezebbé váltak a hétköznapi tevékenységek is. Egy idő után már az ülés is állandó fájdalmat okozott. Hiába jártam az orvosokhoz,  reumatológushoz, idegsebészhez, de semmilyen javulást nem tudtak elérni. Sőt, az állapotom fokozatosan romlott. A derékfájás állandó lett, és már a járás is nehezemre esett.

 

A Moksa cseppet munkahelyi stressz miatt kezdtem szedni

 

A munkahelyemen egyre több lett a konfliktus, amiket egyre nehezebben viseltem. Tavaly, az orvosok megállapították, hogy magas a vérnyomásom, és a vércukorszintem. Ez is természetes a mozgásszegény életmód miatt, de biztos voltam benne, hogy a munkám is belejátszik ebbe. Bár kaptam gyógyszereket, én más megoldást akartam keresni. Ezért megrendeltem az interneten, és elkezdtem szedni a Moksa cseppet. Már a második hónapban visszaállt a vérnyomásom az elfogadható szintre és a vércukrommal sincs azóta probléma. Úgy éreztem, hogy a munkahelyi konfliktusokat is könnyebben kezelem és könnyebben tudom feldolgozni.

 

Azóta mintha megváltoztam volna

 

Az elmúlt hónapokban mintha derűsebb lettem volna. Azt vettem észre, hogy a problémákat könnyebben dolgozom fel, hamarabb találok megoldást rájuk. Úgy érzem, hogy sokkal kreatívabb is lettem. Rengeteg új ötlet merül fel bennem. A családommal és az emberekkel is jobb a kapcsolatom. Azt hiszem türelmesebb lettem. De a derekam nem akart javulni.

 

Végül döntöttem: Munkahelyet váltok

 

A tavasszal egy nagy munkahelyi vita után eldöntöttem, hogy új munkahelyet keresek. Sikerült is találnom egy másik helyet, ahol ugyan egyelőre kevesebb a bér, de van lehetőség a fejlődésre. Amikor bejelentettem a munkahelyemen, hogy fel fogok mondani, az orvosom épp egy injekciót adott a derekamba. A fájdalmaim néhány nap alatt megszűntek, és azóta sem jöttek vissza.

 

 

Lehet, a derékfájásnak lelki oka?

 

Eleinte hitetlenkedve próbálgattam, de úgy tűnik, hogy minden rendben. Ma már sokkal többet mozgok, biciklizem és pingpongozok is. Már a fizikai munkától sem ijedek meg. De egyre többször eszembe jut, amit az egyik hölgytől hallottam a reumatológia előtt várva. Azt mondta, hogy minden betegségnek lelki oka van, csak nem tudjuk, hogy mi az.

 

Mennyi terhet cipelünk?

 

Eszembe jutott, hogy az elmúlt években mekkora tehernek éreztem a munkámat. De azt gondoltam, hogy a családom miatt ki kell tartanom, legalább addig, míg a lányok végeznek az egyetemen. Ez pedig iszonyú súllyal nehezedett rám. De amint eldöntöttem, hogy véget vetek ennek az állapotnak, hirtelen hatni kezdett az injekció, és rohamos javulásnak indult az állapotom. Mire letelt a felmondási időm, már fizikailag és lelkileg is jobb állapotban voltam, mint az elmúlt években bármikor.

 

Lehetséges, hogy ezek a lelki terhek akadályozzák a gyógyulást?

 

Én azt gondolom, hogy sokat köszönhetek a Moksa cseppnek. Nemcsak derűsebbé tett és vérnyomásomat hozta helyre, hanem segített kilépni abból a pocsék élethelyzetből, amelybe az elmúlt években vergődtem. Ahogy pedig feloldotta a bennem lerakódott lelki blokkokat, teret engedett a gyógyulásnak. Legalábbis azt hiszem, hogy valami ilyesmi történhetett velem. Ezért gyógyulhatott meg a derekam.

Azt hiszem a cseppek apránként megváltoztatnak. Segítenek jobb döntéseket hozni. Már nem vagyok olyan merev. Így az emberi kapcsolataim és az anyagi helyzetem is javultak. Összességében nagyon szerencsésnek érzem magam. Ma már a családom is fogyasztja, és másoknak is ajánlom a Moksa cseppet.

Köszönettel

T. Tamás Budapest”

 

Azt hiszem, hogy ehhez nincs mit hozzátenni.

RENDELJE MEG ÖN IS MOST AKCIÓS ÁRON! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Moksa csepp

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: