Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Csípőfájdalom – Vajon mi állhat a háttérben?

Testünk egyensúlyban tartásáért a csípőnk felelős. Neki köszönhetjük lábaink zavartalan mozgását, sétánk biztos előrehaladását, ami egyben szimbolikus jelentéssel bír életünk előrehaladásával is egyben. Ahogy változik a gondolkodásunk és az érzelmeink, úgy változik a testtartásunk és a mozgásunk is. Ennek azonban gyakran fájdalom a következménye. Miről árulkodik, ha csípő tájékon fájdalom jelentkezik?

A fájdalom – jelzés

 

Testünk bármely pontján kisugárzó fájdalom egy egyértelmű jelzés szervezetünktől, hogy diszharmónia lépett fel, valami nem megfelelően működik benne. Csípőnkből kiinduló kellemetlen érzetek saját magunk előrehaladásának visszatartásáról árulkodnak, amiből könnyen ered járásunk bizonytalansága is. Ebből már egyértelműen látszik testünk merevsége is, ami arra utal, hogy rugalmatlanul kezelünk egy adott helyzetet. A probléma kiváltó okai a legtöbb esetben a megcsalás, a bizalmatlanság vagy az elárulás elmélyült érzése lehet.

 

Éppen ezért képesek vagyunk falat húzni magunk köré védekezésképpen, mert félelemmel tölt el minket a további lelki sérüléseknek a lehetősége. Vagyis beindul egy gondolati kerék, ami a negatív képeket görgeti egymás után sorban és egyetlen kezdődő negatív gondolat igen komoly betegségekhez vezethet. Olyan ez, mint a lavina, ami egy ártatlan, apró hólabdával kezdődik, utolsó rohamként pedig egy egész várost is képes elpusztítani, óriásira duzzadt erejével.

 

Tegyünk a pozitív változásért

 

Ilyenkor minden esetben fellépnek a jövővel kapcsolatos, félelmekkel megtelt bizonytalan gondolatoknak a megélése is, ami általában pánikban és szorongásban csúcsosodik ki. Éppen ezért a csípőfájdalom megjelenésekor már tudatosak lehetünk szervezetünk ezen jelzése által arra, hogy a jövő érdekében rugalmas döntéseket hozzunk. Egy kezdeti lépés ugyan, de szintén megegyező hatással bír a lavina példájának esetével, csak éppen az ellenkező, pozitív végkifejlet felé.

 

Hiszen a fájdalom megjelenésekor már képesek lehetünk tudatosan felismerni a bennünk lévő blokkokat és feloldani a félelmeket, valamint magát a bűntudatot is, ha éppen ez volt a panasz kiváltó oka. A tehetetlenség innentől kezdve átfordul tehetőséggé, valamint magabiztossággá, ami egy kiegyensúlyozott és fájdalmaktól mentes életet eredményezhet számunkra.

 

Mindebben tökéletes segítség lehet a Moksa cseppek mindennapi fogyasztása, hiszen ha még tudatosak sem vagyunk problémánk eredendő okára, a cseppekben található intelligens homeopátiás mixtúra ott fejti ki hatását, ahol éppen szükség van rá.

 

Akkor leszünk egészségesek, ha egyensúlyban vagyunk önmagunkkal és környezetünkkel. Ha most még nem tudjuk, hogy merre induljunk el és mit tegyünk ennek érdekében, akkor kezdjük el a Moksa cseppek rendszeres fogyasztását és saját bőrünkön tapasztaljuk meg annak pozitív hatását. Adjuk meg magunknak a boldog életnek a lehetőségét!

 

RENDELJE MEG ÖN IS MOST AKCIÓS ÁRON! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: