Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Szabadulj ki önmagad fogságából! – Íme egy cseppnyi segítség

Nincs annál rosszabb, mint amikor az ember a környezete által korlátozva érzi magát. Vagy mégis van:ha ebből képtelen kitörni.

Ugye ismerős? Mindannyian kerülhetünk ilyen helyzetbe egy rövid időre, de akár évekre is. Ezek a megoldatlan élethelyzetek pedig romboló hatásúak a testünkre és a lelkünkre nézve is. Mi lehet a megoldás?

 

Számtalan példa igazolja, hogy a saját életünkön csak mi magunk változtathatunk. Fontos tudnunk, hogy mélyről is fel lehet újra állni, csak kell egy csepp segítség, ami lendületet ad. Az alábbi történet is erről tanúskodik.

 

Erika 36 éves, és a családjával él egy vidéki családi házban. A válság óta vele lakik az édesanyja, és a két öccse is, a saját két iskolás gyermekén kívül. Mivel az anyukája van otthon napközben – Erika dolgozik – és látja el a háztartást, eléggé átvette az irányítást a négy fal között. Folyton mennek a “Miért ide raktad? Miért úgy főzöd” -és hasonló kérdések, ami nemcsak az őrületbe kergeti az embert, de folyamatosan azt érezteti vele a kérdező, hogy a másik semmit nem csinál jól.

 

Tény, hogy legtöbbször sajnos a közeli hozzátartozóink keserítik meg leginkább a mindennapjainkat.

 

Erika két öccse korában még a szülői házban lakott, de nem tudták fenntartani, ezért a bank elvitte a fejük fölül. Mivel máshová nem mehettek, Erika befogadta őket, amíg megoldást találnak. Nem ment ez olyan gyorsan, hiszen két év múlva még mindig nem volt saját lakásuk, munka is csak hébe-hóba…Ráadásul a két fiatalember nem igazán működött együtt a nővérével.

 

Erika teljesen kimerült. Nem elég, hogy másodállást is vállalt, hogy fizetni tudja a megemelkedett rezsit, még a munkahelyén is rosszul érezte magát. Túlhajtották, egyre többet vártak, miközben fizetést meg nem kapott többet. Testileg, lelkileg tönkrement, depresszióba zuhant. Nem értette, hogy miért pont vele történik mindez. Úgy érezte, hogy egyre inkább elhatalmasodik rajta a depresszió.

 

Végül nem bírta tovább. Úgy érezte, vissza kell szereznie az irányítást saját élete fölött, különben itt marad élete közepén magányosan, betegen, célok nélkül.

Megrendelt egy üveg Moksa cseppet, hogy kipróbálja. Beszedte, mert bízott a változásban, aztán vett még egyet és még egyet.

Az első néhány üveg után csak azt vette észre, hogy csökkent a kimerültsége. Elmúlt a depressziós érzése, és mintha derűsebbek lennének a napjai.

Aztán azt vette észre, hogy az édesanyjával szemben is a sarkára állt. Most újra jó a kapcsolatuk. Végre nem bántják, hanem segítik, támogatják egymást.

Mire a 6.-nál tartott, ultimátumot adott a testvéreinek:vagy találnak munkát és elköltöznek, vagy 3 hónapon belül utcára teszi őket. Ez hatott: az egyik öccse albérletbe tudott menni, a másik pedig most gyűjt egy lakásra, addig még Erikánál marad. De ő is dolgozik, és az állandó viták megszűntek

Néhány hónappal később lemondta a másodállását és a főállását is lecserélte – sokkal jobb időbeosztással, jobb fizetésért dolgozik most.

 

Mindössze egy év telt el. A Moksa cseppek támogatásával sikerült visszatalálnia önmagához, magabiztosabb lett. Végre nyugodtan tud aludni éjszaka, nem őrlődik a gondokon. Nemcsak a depressziótól sikerült megszabadulnia gyógyszerek nélkül, hanem az egész élete megváltozott. Most azt mondja, hogy elég kapaszkodót nyújtott neki a Moksa csepp és az, hogy bízott önmagában.

És ami a leginkább erőt ad neki a további változtatásokhoz, hogy még egy olyan férfival is megismerkedett, akivel boldog és már közös életet terveznek.

 

Miért segített ilyen sokat a Moksa csepp?

 

A Moksa csepp leginkább abban segít, hogy napról-napra egy kicsit jobbá váljunk önmagunkhoz képest. Ahogy megemeli a rezgésszintünket, emelkedik a tudatosságunk is. Másként látjuk a világot, ami körülvesz minket. Ha pedig hajlandók vagyunk egy-egy apró lépést megtenni önmagunkért, az pozitív hatással van a testre és a lélekre egyaránt.

 

Ki kell tehát állnunk magunkért, ahogy Erika is tette. Erőt kell meríteni hozzá, venni egy mély levegőt és….MENNI FOG!

 

Kérjen Ön is egy csepp életerőt! Rendelje meg a Moksa cseppet itt:

 

Megrendelés

 

Ha szeretne többet tudni a Moksa cseppről, kattintson erre a linkre:

Moksa csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: