Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Butaság ellen nincs orvosság!

Butaság ellen nincs orvosság! Ha pedig némi rosszindulattal párosul, még a Jóisten sem tud segíteni.  – szokta mondani nagyanyám, ha kihozták a sodrából. A napokban ez jutott eszembe, amikor magam is felháborodtam néhány ember viselkedésén. Amikor azonban jobban elgondolkoztam, rájöttem, hogy komoly tanulság rejlik a történtek mögött. Ezért gondoltam, hogy érdemes megosztanom itt.

 

Az történt, hogy nemrég a Facebook oldalunkon, az egyik poszthoz hozzászólt egy hölgy. Elmondta, hogy nagyjából egy éve szedi a cseppeket, és mennyire elégedett az eredménnyel. Azonban elkövetett egy apró ám végzetes hibát:

 

Elütött két betűt a szövegben. A cseppek helyett, csekkeket írt.

 

Az Internet kiéhezett gyalázkodói pedig nyomban lecsaptak rá. Sorban, egymás után gúnyolták ki. Mintha egy csapat gonosz gyerek élvezkedett volna azzal, hogy kínozhatnak valakit. Egymás után sorban nyomták az általuk poénnak vélt üzeneteket.

A sok buta hozzászólást szinte nem győztük törölni. Egy azonban még nálam is kiverte a biztosítékot. Annak ellenére, hogy már megszoktam, hogy kapunk negatív hozzászólásokat, ez a butaság és rosszindulat, még engem is elképesztett. Egy “hölgy”, írástudatlan, fizetett lelkesedőnek nevezte a hozzászólás íróját. Legyalázta őt, és a cégünket is, amiért ilyen aljas módon reklámozunk.

 

Mi lett az eredmény?

 

Az eredeti, pozitív hozzászólás írója visszavonta, törölte a kommentjét. Mivel nyomát sem találtam, előfordulhat, hogy még a Facebook profilját is törölte. Talán az internetet sem kapcsolja be többé.

Engem ez végtelenül elszomorít. Hiszen volt valaki, aki megosztotta a pozitív tapasztalatát, hogy ezzel másoknak segítsen. Nem pénzért, hanem azért, mert ezt fontosnak tartotta. Mert másoknak akart ezzel segíteni. A jótett helyébe pedig jól ráfaragott.

 

Ha olvassa ezt a bejegyzést, akkor szeretnék elnézést kérni Öntől, mindazért a kellemetlenségért,ami érte. Sajnálom, hogy a jószándéka miatt, ennyi ostoba és rosszindulatú ember céltáblája lett. Ne keseredjen el, és ne vegye magára a történteket! Az ilyen embereknek maga Jézus is kínálhatná az örök élet italát, akkor is csalónak ócsárolnák le őt. Mert az ő életük, az ő világuk ilyen. Ezért nincs is a számukra orvosság.

 

A gúnyolódóknak és a negatív hozzászólóknak üzenem:

 

Mi sosem alkalmaztunk fizetett kommentelőket. (Nincs rá szükségünk, és nem is engedhetnénk meg magunknak) De az elmúlt években több ezer pozitív visszajelzés érkezett hozzánk a Moksa csepp felhasználóitól. Azokat a történeteket, amiket itt megosztok, az ő elbeszéléseik alapján írtam le. Bármilyen hihetetlennek tűnnek, mind valóságosak.

 

Tehát, NEM TANMESÉK, és NEM KITALÁLT SZTORIK!

 

Minden eset megtörtént és hiteles. Ha valaki ellenőrizni szeretné, a mai napig megvannak a beszámolókban szereplők adatai, elérhetőségei. De pontosan azért, mert ilyen emberek is jelen van az interneten, nem tehetjük közzé ezeket.

 

Még egy fontos üzenet a kétkedőknek:

 

Az Access egyik alaptézise, hogy “a nézőpontod teremti a valóságodat”. Vagyis, ha azt gondolja, hogy minden átverés, amit itt olvashat, akkor nem is fogja meglátni a lehetőséget a Moksa cseppben. Akkor sem, ha azt több száz ember erősíti meg személyesen. Így elszalasztja a lehetőséget, hogy segítsen magán, vagy megváltoztassa az életét. Vagyis a nézőpontja miatt megfosztja magát a lehetőségtől, hogy jobbá tegye az életét. De ez az Ön problémája. Jogában áll ragaszkodni az álláspontjához, vagy a problémáihoz, és jogában áll szenvedni is.

 

De nincs joga ahhoz, hogy másokat leszóljon!

 

Én nem akarok mindenkit megmenteni. Mindössze azokhoz szeretném eljuttatni ezeket a történeteket, akik keresik a megoldást a problémáikra, és nyitottak arra, hogy megvizsgáljanak egy lehetőséget. Egy olyan lehetőséget, amellyel fizikailag és lelkileg is rendbe tehetjük magunkat. Ami naponta fél perc idő ráfordításával is képes arra, hogy derűt és harmóniát csempésszen a mindennapjainkba. Ami segíthet helyreállítani a szervezet egyensúlyát, amely így sikerrel veheti fel a harcot a betegséggel

Ezért fogyasztom én a családom, a feleségem, a gyerekeim, és az édesanyám is a Moksa cseppeket.

 

Ha szeretne Ön is Moksa cseppet rendelni, kattintson a linkre:

Megrendelés

 

Ha szeretne többet tudni a Moksa cseppről kattintson a linkre:

 

Moksa csepp

 

 

 

 

 

 

 

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: