Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Babatervezés? – Egy kis segítség a gólyának

Sok fiatal pár élete változik kilátástalan pokollá, amikor több hónapnyi, esetleg évnyi próbálkozás után sem jelenik meg az a bizonyos “kettő csík” a várandósági teszten. A vágyakozás egy idő után átmegy elkeseredésbe, letargiába, akár depresszióba, de leginkább önsanyargatásba, aminek sosincs jó vége. Azonban ez még mindig nem törvényszerű, hogy így legyen, hiszen akadhat megoldás, amit jó eséllyel egy kis üvegben találunk meg.

 

Erősítsük immunrendszerünket!

A babatervezés talán egyik legalapvetőbb állomása, hogy új életvitelre állunk át. Ez még mindig nem azt jelenti, hogy felhagyunk a húsételek, valamint az állati eredetű zsírok fogyasztásával, de kétségtelen tény, hogy ezek bevitelének csökkentése növelheti a megtermékenyülés esélyét. A vitaminok rendszeres fogyasztása is elengedhetetlen a várakozó folyamat során. Kiváló várandósági vitaminkészítmények vannak jelen a piacon, de a legfontosabb a D-vitamin rendszeres szedése, ami képes megnégyszerezni a fogamzás esélyét.

 

A dohányzás, valamint az alkoholfogyasztás mellőzését ki sem kellene emelni, de néhányan mégis úgy vannak vele, hogy az a pár szál cigi, meg az a heti pár sör nem lehet akadály. Egy egészséges szervezet esetében a munka utáni, alkalomszerűen, felelőséggel elfogyasztott alkohol valóban nem lehet befolyásoló tényező, de az azon túlmenő mennyiség már negatív hatással lehet a fogamzásra. Ebben az esetben a férfiakat érinti leginkább a történet, ugyanis ez az életvitel a spermiumok számát csökkenti, a megmaradtakénak mozgását pedig lassítja, ami megint csak hátráltatja a megtermékenyülés esélyét.

 

Az ápolt fogak is nagy befolyással bírhatnak

A fogorvos időszerű látogatása nem csak azért fontos, mert idő előtti panaszokat előzhetünk meg vele, hanem mert a szakorvos javaslata mellett a megtermékenyülés folyamatát is sikeresen felgyorsíthatjuk. A legjobb példa erre a fogmosással járó fogínyvérzés, aminek a legtöbb esetben nem tulajdonítunk nagy jelentőséget, pedig pont, hogy az ún. paradontális ínybetegség okozza a kellemetlen panaszt, ami tulajdonképpen egy gyulladás. Ez a véráramon keresztül végigfut az ereinkben és olyan baktériumokat szaporíthat el szervezetünkben, amik megakadályozzák a sikeres megtermékenyülést.

 

A megfelelő szakorvos általi, szájhigiéniai beavatkozásokat követően célszerű betartani az ajánlott utókezelést lépésről-lépésre, majd azokat szokássá varázsolni mindennapjainkban, hogy ne jöhessen elő egy újbóli, hasonló eredetű panasz.

 

Hogyan hozott gólyát a Moksa?

Az említett egészéggel kapcsolatos prevenciót és életmódbeli változásokat egy fiatal pár végig is csinálta, de baba várásuk továbbra is csak várakozás maradt. Már odáig fajult a helyzet, hogy egymás genetikai adottságait bírálták és családfájukra szórtak sértő személyeskedéseket, amiből nem csak komoly veszekedések kerekedtek, hanem kisebb egészségügyi panaszok is kialakultak, az állandósult stressz miatt. A család jó barátja, azonban értesült a konfliktus forrásának okáról és személyesen, a saját Moksájából vitt nekik két üveggel.

 

Jó kiállású, az élet minden területén sikeresnek mondható barát, aki azzal bíztatta a párt, hogy ha már mindent megpróbáltak, akkor ezen az egy-egy üvegen már nem múlik. Hiszen könnyen előfordulhat, hogy a bennük rejtőző lelki blokkok akadályozzák a teherbeesést. Ezen pedig a halmozódó feszültség csak tovább ront. Adják meg maguknak ezt az esélyt és ha ez sem segít, akkor lehet, hogy nincs közös jövőjük.

 

Ennél őszintébben nem is lehetett volna felvázolni egy szituációt, aminek következményeként a pár lelkes Moksa fogyasztóvá vált, ugyanis nem csak kapcsolatuk jött helyre, de két hónap múlva az ultrahangos vizsgálat is kimutatta, hogy hamarosan szülőkké válnak majd. Ezt a történetet hat évvel ezelőtt írta az élet, most mégis előtérbe helyeződik, hiszen a pár most várva második gyermeküket. Életük boldog és harmonikus és minden változást a Moksának tulajdonítanak.

A Moksa nem egy hihetetlen csodaszer, hanem a természet ajándéka, ami a beszámolók és a tapasztalatok alapján, és az említett módon is képes csodával határos dolgokat művelni velünk és környezetünkkel. Használjuk ki a lehetőséget!

 

RENDELJE MEG ÖN IS A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: