Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Az egészségesen csillogó haj titka

A megfelelő hajápolással sokszor sajnos még mindig nem érjük el a kívánt eredményt, aminek magyarázata teljesen egyértelmű tud lenni, ha a sampon és balzsam használata mögött más tényezőket is górcső alá veszünk. Ugyanis hajkoronánk szépsége és egészsége leginkább szervezetünk egészségi állapotától is függ.

 

Az érzelmi megrázkódtatások, az állandó stressz, vagy akár az elfojtott érzelmek is erősen képesek kihatni szervezetünkre, így egészségi állapotunkra is jelentős hatással bírnak. Hajunk elváltozásai is jelzik, ha valami nincs egyensúlyban bennünk, aminek hajhullás, zsírosodás, szárazság, korpásodás, elvékonyodás vagy éppen töredezés is lehet a tünete. Mivel a hajproblémák kialakulásának számos oka lehet, így a bennünk lévő harmóniát szükséges megteremteni ahhoz, hogy a jelentkező problémát megszüntessük.

 

Mire figyeljek oda?

Térképezzük fel magunkat és pásztázzuk végig gondolatainkat, érzéseinket, hogy van e bennünk bárminemű félelem vagy bizonytalanság! Van e életünkben elfojtás, vagy olyan dolog, amitől már nem kapunk levegőt, egyszerűen megfulladunk attól, amit ránk erőltetnek. Ugyanis sok esetben a munkahelyi stressz pontosan így nyilvánul meg, ahol olyan tevékenységet végzünk, amit egyrészről nem szívesen csinálunk, másrészről szinte teljesíthetetlen elvárások elé állítanak minket. Ilyen esetekben a haj képes veszíteni fényéből, szélsőségesebb esetben pedig az ősz hajszálak is megjelenhetnek. Azonban ha változtatunk gondolkodásunkon, vagy konkrétan képesek vagyunk hivatást váltani egy másik területre való elhelyezkedésben, akkor ezek a panaszok maguktól képesek helyreállni.

 

Elengedhetetlen továbbá, hogy tudatosítsuk magunkban a gondolatot, hogy változtatásra van szükségünk. Nyitni kell a világ felé és befogadni minden felkínálkozó lehetőséget. Ezek az impulzusok tudat alatt is lezárják a múlt történéseit és azok elengedésével egy teljesen új, egészséges élettel folytathatjuk az utunkat.

 

Hogyan kezeljek egy adott hajproblémát?

Minden egyes lépést hajunk is jelezni fog, ami bennünk zajlik és velünk történik, valamint aktuális egészségi állapotunk, lelkünk állapotunkat is tükrözni fogja a hajszálaink által. A változatos táplálkozás és a kiegyensúlyozott étrend sokat lendíthet a folyamaton és hajszálainknak is szüksége van a minőségi táplálékokból nyert vitaminokra. Természetesen fontos a külső ápolás is, amit természetes alapanyagokból összeállított samponok használatával nagyobb sikerre vihetünk, mint az olcsóbb változatokkal. Azonban ha ha a bennünk zajló lelki változásokat együtt eszközöljük a külső és belső ápolással, akkor hajproblémáink nagyon rövid idő alatt megszüntethetőek.

 

Milyen segítséget lehet igénybe venni?

Sok ember életét változtatta meg a Moksa cseppek rendszeres fogyasztása, így a hajproblémák megoldásában is nagy szerepet töltött már be több alkalommal is. Ugyan nem a hajszálakat hozta rendbe, hanem a fentebb említett tudat alatti okokat volt képes megszüntetni. Ezáltal a szervezet sejtrendszerébe jutva képes volt kifejteni természetes hatását, harmonizálva a testet és a lelket, aminek egyenes következménye az egészséges szervezet mellett, az egészséges és csillogó hajkorona is volt. Mindez jó közérzettel párosítva, amit kizárólag a Moksa cseppek fogyasztásának tudnak be használóik, hiszen más étrend kiegészítő terméket nem alkalmaztak. Az egészségesen csillogó haj tehát egyenes következménye lehet a Moksa cseppek rendszeres fogyasztásának.

 

RENDELJE MEG A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

 

 

 

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: