Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Az allergia lelki okai?

allergia

Az allergia az immunrendszer túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről. Magyarországon a lakosság közel 30%-a vallamilyen allergiától szenved. Vagyis rengetegen köhögnek tösszögnek olyan ártalmatlan dolgoktól, amelyeknek normál esetben, semmilyen hatásuk nem lehetne az emberre. Miközben milliárdokat költenek ennek a betegségnek kutatására és a különböző gyógyszerek kifejlesztésére, az allergia kiváltó okairól egyelőre semmit sem tudnak.
Az emberek is általában azt gondolják, hogy az allergia, pusztán fizikai betegség. Pedig, néha érdemesebb a dolgok mélyére nézni, hogy megtaláljuk a betegség valódi okait. Az alábbi, elgondolkodtató történetet egy munkatársam juttatta el hozzám:

 

A kislány, akiről a történet szól, elveszítette kedves kutyáját. Az öreg kutyus beteg lett és elpusztult. A kislány sokáig sírt miatta. Szinte vigasztalhatatlan volt, ezért a szülei úgy döntöttek, másik kiskutyát vesznek neki. Elvitték magukkal a őt is a tenyésztőhöz, hogy válasszon. Ott azonban nagyon meglepődtek, mert a gyermek olyan erős allergiás rohamot kapott, hogy orvoshoz kellett vinni.

 

A vizsgálatok meglepő eredményt hoztak: Kutyaszőr allergia

 

Hogyan történhetett? Hiszen kicsi kora óta együtt volt a kutyájával, és soha semmi baja nem volt. A szülők értetlenül álltak a történtek előtt. Mivel nem akartak belenyugodni ebbe a helyzetbe, elkezdtek kutakodni és rátaláltak egy lelki okokat magyarázó cikkre. Úgy gondolták, hogy valószínűleg a lelki megrázkódtatás hatására alakulhatott a hatéves kislány allergiája.

Némi további kutakodás után rendeltek egy üveg Moksa Cseppet, és egy hónap alatt, örökre és nyomtalanul elmúlt a gyermek allergiája. Mire iskolába ment, már egy új kutyus boldog tulajdonosa volt.
(A történteket, az érintett Édesanya hozzájárulásával írtam le, hogy az ő tapasztalatuk, mások segítségére is lehessen.)

 

Ennyi a történet, amit a kolléganőm küldött át nekem. Az jutott eszembe, hogy ma Magyarországon a lakosság nagy része valamelyen allergiától szenved.Talán érdemes elgondolkozni azon is, hogy vajon melyek lehettek azok a kiváltó okok, ami miatt kialakult a betegség.

 

Hogyan kezelik az allergiát?

 

Rengeteg allergia ellenes gyógyszer, spray, szemcsepp, stb. létezik. Ugyanakkor elgondolkodtató az, hogy szinte mindenki az allergia tüneteire próbál valamilyen megoldást javasolni. Olyan szer, vagy megoldás, ami a kiváltó okokat szüntetné meg, és visszaállítaná a szervezet természetes harmóniáját, nem nagyon hallunk.

Mi pont ezért használjuk a Moksa cseppet.

 

Ha szeretne Moksa Cseppet rendelni, kattintson ide:

Megrendelés

 

Ha szeretne többet tudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Moksa csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: