Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Amikor a gyász legyűr – Hogyan tovább?

Aki elveszített már valakit, akit szeretett, az már tudja, hogy mit jelent ez. Amikor egy szerettünk meghal, óriási traumát élünk át. A gyász és a veszteség olyan óriási érzelmi terhelést jelent, ami még az egészséges szervezetet is rettenetesen megviseli. Nem csoda hát, hogy vannak akik nem tudják ezt megfelelően feldolgozni ezt az érzést. A hosszú hónapokon át tartó gyász elszívja az ember életerejét, és komoly betegségekhez is vezethet.

 

Amikor a gyász legyűr…

 

Nemrég felhívott egy hölgy, aki elmondta, hogy meghalt a nővére. Akivel, nemcsak egyszerűen közel álltak egymáshoz, hanem ahogy ő fogalmazott, “egy test, egy lélek” voltak. Akkor úgy érezte, hogy számára megállt az élet. Egyszerűen képtelen volt tovább élni. Hónapokig szenvedett, sorvadozott, de nem találta a kiutat. Minden nap kijárt a temetőbe, és otthon is gyertyát gyújtott a nővérének. Egyszerűen képtelen volt másra gondolni.

 

A gyász a családot is megviseli

 

A család tehetetlenül nézte a szenvedését. Látták, ahogy sír, szomorkodik, és egyre fogy. Próbáltak megoldást keresni. Felvetődött, hogy vigyék el pszichológushoz, de a hölgy nem akart elmenni. Végül a férje talált rá a Moksa cseppre, és ajánlotta neki. Ő pedig hajlandó volt kipróbálni.

 

Cseppnyi segítség – óriási eredmények

 

Mára látványos változások történtek. A hölgy visszanyerte az életkedvét, és az erejét. Helyrejött az étvágya, és a vérnyomása is beállt. Ma újra tud nevetni, örülni a családjának és meglátni a jót a mindennapokban. Természetesen a nővérét sem feledte el. Ma is gyakran gondol rá. De azt mondja, a Moksa csepp nélkül követte volna a sírba a testvérét. Ezt pedig egyikük sem akarta volna. Ezért kérte, hogy mondjuk el a történetét azoknak, akik hasonló problémával küzdenek.

 

Magam is így gondolom

 

Amikor édesapám meghalt, a halála nekem is óriási traumát okozott. Ráadásul éppen távol voltam, így nem is tudtam tőle elbúcsúzni. Így évekig iszonyú terhet jelentett ez nekem. Még évekkel később is megdobban a szívem, ha az övéhez hasonló kabátot láttam az utcán. Úgy érzem, hogy a Moksa csepp fogyasztása, lassan oldotta bennem a vele kapcsolatos blokkokat. Ezért, azt hiszem érdemes megnézni ezt a videót is.

 

 

Tudom, hogy számtalan módszer létezik már arra, hogy a rossz dolgokat eltávolítsuk magunkból. Használhatunk agykontrollt, kineziológiát, reikit, és sok minden egyéb módszert is. Fordulhatunk pszichológushoz, vagy más szakemberhez is… De én csak egy dolgot ismerek, amely az időben visszafele haladva fokozatosan feloldja a tudatalattinkban keletkezett blokkokat. Úgy, hogy közben egyre jobban is érzem magam tőle. Ráadásul mindössze napi egy percet kell rászánnom.

 

Én ezért használom a Moksa cseppet.

 

RENDELJE MEG ÖN IS MOST AKCIÓS ÁRON! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Moksa csepp

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: