Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Álmatlanság – Az élet megrontója

álmatlanságA kívülálló nem is gondolná, hogy az álmatlanság mekkora terhet jelenthet valakinek. Elképzelni sem tudjuk, hogy mennyire megkeserítheti egy ember életét és milyen sok embert érint. Nekem is úgy került képbe ez a probléma, hogy a minap felhívott egy hölgy egy Budapesthez közeli településről, aki rendkívül érdekes dolgokat mesélt el. Megpróbálom röviden megosztani az elmondottakat:

 

 

“Évek óta szenvedek az álmatlanság miatt. Este órákig nem tudok elaludni, ha pedig elalszom, minden kis zajra felriadok és utána ismét ébren hánykolódok az ágyon. Valamiért már régóta nem tudtam mélyen és pihentetően aludni, ennek pedig meg is lettek a következményei. Eleinte csak mindig fáradt voltam, és egész nap alig vonszoltam magam. Később már egyre nehezebben tudtam a dolgaimra koncentrálni. Aztán jött a fejfájás, és a depresszió.

 

 

Először különböző álmatlanság elleni teákat és gyógynövényeket próbáltam ki. Sajnos nekem egyik sem használt. Azután altatót írattam fel az orvosommal, de ez sem vált be. Olyan tompa lettem tőle, hogy alig lézengtem. Mivel vállalkozóként dolgozom már több mint 20 éve, nem engedhetem meg magamnak, hogy zombiként bukdácsoljak.

 

 

Már teljesen elkeseredtem, amikor olvastam a Moksa cseppről az interneten. Mivel sok egyéb lelki problémám is volt, úgy döntöttem, hogy hajlandó vagyok néhány hónapig próbálkozni ezzel is. De már néhány nap után különös dolgot vettem észre:

 

 

 

Én, aki általában kemény, határozott üzletasszony vagyok, azt vettem észre, hogy mintha hirtelen meglágyultam volna. Érzékenyebb, sírósabb, romantikusabb lettem. Könnyebben meghatódtam apróságokon, és jobban megérintettek a világ apró szépségei. Csak megjegyzem, hogy hasonlót már tapasztaltam régebben, amikor kineziológushoz jártam, de az álmatlanságomon nem tudott segíteni.

 

 

Most viszont a Moksa csepp szedésével elindult a változás. Eleinte csak azt vettem észre, hogy sokkal élénkebbek, színesebbek lettek az álmaim. Reggel, amikor felébredek, szinte mindig emlékszem, hogy mit álmodtam. Most már este is könnyebben elalszom, és reggel sokkal pihentebben ébredek.  Napközben pedig már nem tompán lézengek, hanem tele vagyok energiával. Megszűnt a zombi élet 🙂 Köszönöm Maguknak és a Moksa cseppnek!”

 

 

Ennyi a történet.

 

 

Nekem nem voltak alvásproblémáim, álmatlanság sem kínzott, de azt magam is megerősíthetem, hogy mióta a Moksa cseppet szedem, azóta sokkal színesebben álmodok, reggel pedig többnyire emlékszem az álmaimra. Érdekes… Néhány gondolat, ami eszembe jutott:

 

 

Előfordulhat, hogy a stressz, vagy a napközben minket érő számtalan negatív hatás okozhatja az álmatlanságot is? De ha a környezetünkön nem tudunk változtatni, akkor mit tehetünk?

 

 

Tudom, hogy az egészségemért, a harmóniámért, a boldogságomért elsősorban én vagyok a felelős. Tudom azt is, hogy számtalan módszer létezik már arra, hogy a negatív hatásokat eltávolítsuk magunkból. Használhatunk agykontrollt, kineziológiát, reikit, és sok minden egyéb módszert is.

 

 

 

De én csak egy dolgot ismerek, amely az időben visszafele haladva fokozatosan feloldja a tudatalattinkban keletkezett blokkokat. Ráadásul úgy, hogy közben fizikailag is egyre jobban is érzem magam tőle. Én ezért használom a Móksha cseppet. Napi tíz csepp, egy deci vízben, egy percnyi időt sem igényel. Nekem ennyit megér.

 

 

 

RENDELJE MEG A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

 

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: