Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Ajándék Valentin napra

A Móksha-cseppel azt üzeni: szeretlek, fontos vagy nekem!

 

kep22Sokan fanyalognak a  szerelmesek ünnepének kikiáltott Bálint-naptól. Félreértés ne essék, adni jó, ám a giccsbe hajló szívecske-plüssmaci-virágcsokor trió inkább ötlettelenségről  árulkodik, mintsem arról, szeretem és ismerem a párom, örömet akarok neki okozni. Ha szeretné tudatni kedvesével, hogy ezen a napon is gondol rá, nem kell ragaszkodnia az áruházak egy kaptafára készült, klisés Valentin-napi ajándékaihoz. Ajándékozhat a párjának stresszmentes mindennapokat, felhőtlen pihenést is. Hogyan? Móksha cseppel!

 

A legtöbben konkrét fizikai probléma miatt kezdik fogyasztani a cseppeket, úgymint ízületi gyulladás, légúti problémák. A lelki egészség azonban ugyanolyan fontos, mint a testi – ebben is nagy segítségünkre lehet a Móksha. Sőt, nem rugaszkodunk el a valóságtól akkor sem, ha azt mondjuk, a cseppekkel akár a párkapcsolatunkat is megmenthetjük. A sok munka, az állandó feszültség, a nyomasztó stressz a szakadék szélére lökheti a legjobb kapcsolatokat is. Ha a rosszkedv, a veszekedés állandó vendéggé válik, bizony veszélybe sodorhatja két ember boldogságát. A feldolgozatlan feszültség a legjámborabb bárányból is véresszájú farkast hozhat elő…

A cseppek fogyasztói rendszerint arról számolnak be, hogy könnyebben vészelik át a mindennapok stresszforrásait, nem ugranak egyből egy ártatlan mondat miatt. Ha Móksha-cseppel kedveskedik párjának Valentin napon azzal azt mondja: szeretlek és fontos vagy nekem. Azt üzeni, a mindennapok küzdelmeinél fontosabbak a kedvesével töltött kellemes percek. Ráadásul sokkal figyelmesebb ajándék, mint a sarki bolt  polcáról sebtiben lerántott bonbon.

 

Mit mondanak azok, akik már fogyasztják?

F. Gáborné megjegyezte:
“A párom olyan lett a cseppektől, mint házasságunk elején”.

logooH. Zoltán szerint “a cseppek áldása, hogy kapott egy új feleséget”.

 

Ahogy a szerelem, úgy a cseppek fogyasztása is kortalan:  főiskolás párok a hatékonyabb tanulást segítik vele, és a vizsgák okozta feszültséget hessegethetik el, a középkorúak a mindennapok mókuskerekéből fakadó vitákat felejthetik el, míg az idősebbek nyugodt szeretetteljes öregkort ajándékozhatnak egymásnak a Mókshával.

 

 

Ajándékozzon Móksha cseppet! Rendelje meg itt:

Megrendelés

 

Ha szerene többet tudni a Móksha cseppről, kattintson a linkre!

Móksha csepp

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: