Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Kis lépés a pikkelysömör gyógyulásában…

pikkelysömör2A minap telefonon rendelt tőlünk cseppeket egy budapesti hölgy, és egyúttal megosztotta velünk örömét: Három havi Móksha csepp fogyasztás után a kezén levő pikkelysömör elkezdett visszahúzódni.

 

Ahogy meséli, eleinte csak a hangulatában vette észre a változást. Aztán mintha több ereje lenne, mert estére sem fárad el annyira, mint régen. Most pedig végre látható változás indult el. Nagy örömmel újságolta, hogy először a körömágyról tűnt el a gyulladás, majd pedig az ujjairól kezdett egyre hátrébb húzódni. A héten járt a kezelőorvosánál is, aki szintén pozitívan értékelte a változást. Ő is megerősítette, hogy szedje tovább a Móksha cseppet. (Ezt külön köszönjük neki 🙂

 

 

 

Miért érdekes ez?

 

Sokan lassúnak tartják a folyamatot. Hiszen – bár előfordulnak gyors javulások – a legtöbbször hónapok telnek el, mire látható, érezhető eredményt érnek el a fogyasztóink az állapotuk javulásában. Ezt pedig kevésnek tűnhet egy olyan világban, amelyben mindenki az azonnali eredményt akarja. Kapunk is miatta negatív hozzászólásokat, (beszólásokat) a facebookon.

 

Van azonban néhány dolog, amit érdemes átgondolni:

  • Ha egy betegség hosszú évek alatt fejlődött ki, akkor nem várhatjuk el, hogy néhány hét alatt teljesen eltűnjön
  • A legtöbb esetben úgy kell a javulást elérnünk, hogy közben azok a körülmények, amelyek a megbetegedést okozták, még fennállnak.

 

A kétkedőknek és a fanyalgóknak üzenem:

 

Lehet, hogy még nem tűnt el teljesen a pikkelysömör a hölgy testéről, de már javulás történt. Lehet, hogy még nem gyógyult meg a Elisabet, a floridai hölgy a köszvényből, de lényegesen kisebb fájdalom gyötri nap mint nap. Vagyis az a kis lépés, ami velük történt, már  nagy változást eredményezett az életminőségükben.

 

Mi ennek őszintén örülünk. Velük együtt 🙂

 

Ha szeretne többet tudni a Móksha cseppről, kattintson a linkre:

Móksha csepp

 

Ha Móksha cseppet szeretne rendelni, kattintson az alábbi linkre:

Móksha csepp megrendelés

 

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: