Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

A növények is bizonyítják a Moksa csepp hatását

Bizonyított tény, hogy a kimondott szavak és a gondolatok is hatalmas erővel bírnak, amiket ha nem felelősséggel alkalmazunk, akkor bizony  súlyos következményekkel számolhatunk. A Moksa cseppek jótékony hatásának köszönhetően azonban lehetőségünk van visszafordítani egy negatív élethelyzetet és azt újra harmonikussá tenni. Erre pedig a szobanövényektől is kaptunk bizonyítékot. Hogy hogyan? Olvassa el ebben a cikkben!

A híres babteszt

Az alábbi kísérletet már több tízezren kipróbálták és az eredmény után sokan tudatosan változtattak életmódjukon és gondolkodásukon, hiszen az eredmény önmagáért beszélt. Két egymás mellé helyezett pohár aljára nedves vattapamacsot tettek, majd egy-egy babszemet, amit ugyancsak lefedtek egy nedves vattával. Az egyikhez szépen és kedvesen, szeretettel szóltak, várták növekedését, míg a másikhoz haraggal, gyűlölettel beszéltek és csupa negatív dolgot modtak rá.

 

A kísérlet tíz teljes napig tartott. Mindkét babszem ugyanannyi mennyiségű vizet kapott és pontosan ugyanannyi fény érte őket. Amelyikkel szeretettel bántak, az nagyon szépen kicsírázott, növekedésnek indult és termést is hozott. Ellentétben amelyiket a gyűlölet energiájával tápláltak, az ki sem hajtott, bepenészedett, felpüffedt és bebüdösödött.

 

Hasonló eredményt hozott nemrég az Ikeában elvégzett kísérlet, ahol egy növényt 30 napig dícsértek, míg a másikat 30 napig csak szidtak. A hónap végére a két növény óriási különbséget mutatott. Míg a dícsért növény gyönyörűen fejlődött, a szidott, gyalázott növény pusztulásnak indult. Az eredmény jól látható ezen a videón:

 

A szobanövények kálváriája

A kísérlet alaptézise otthonunkban ugyanúgy megfigyelhető a szobanövényeken keresztül is. Ha egyikük romlásnak indul, leveleit kezdi hullajtani, majd követi egy másik növény is ezt a tulajdonságot, akkor nem a kevés fényre, esetleg vízre kell gondolni, hanem sokkal inkább arra a légkörre, amiben maga a növény is van.

 

Sok a konfliktus családon belül? Mindennapos a veszekedés? Problémát, probléma követ és megoldás helyett újabb csapás érkezik? Ezek mind-mind negatív gondolatok, negatív rezgések, általunk gerjesztett negatív hullámok eredményei, amiket a növények, mint élő szervezetek, tökéletesen érzékelnek. Csak abba gondoljunk bele, ha egy hosszan tartó ilyen és/vagy hasonló eset tönkre teheti a szobában, az életterünkben jelenlévő növényeket, akkor mit teszünk saját szervezetünkkel, saját életünkkel ilyen gesztusokkal?

 

A visszafordított folyamat eredménye

Egy Moksa fogyasztó arról számolt be, hogy a családon belüli veszekedéssorozat akkor kezdett megszűnni, amikor már két hónapja fogyasztotta férjével a cseppeket. A növényeit ugyan locsolgatta, de állapotuk azonban mégsem javult. Ekkor arra gondolt, hogy ha egy ilyen sokat segített a Moksa a családi harmónia megteremtésében, akkor a szobanövények locsolóvízébe is cseppent belőle néhányat. Hallott már arról több ismerősétől, hogy különböző tápoldatok és vitaminok jót tehetnek a virágainak, de egyik sem vált be számára, ezért úgy gondolta, hogy tesz egy próbát.

 

A Moksás vizet minden nap, meghatározott mennyiségben adta a szobában lévő növényeknek, amik egy héten belül csodálatos változáson mentek keresztül. Visszaálltak arra a formára, ahogyan azok a kertészetben néztek ki, megvételük előtt. A Moksa nem egy hihetetlen csodaszer, hanem a természet ajándéka, ami a beszámolók és a tapasztalatok alapján, és az említett módon is képes csodával határos dolgokat művelni velünk és környezetünkkel. Használjuk ki a lehetőséget!

 

RENDELJE MEG ÖN IS A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: