Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

A köszvény Amerikában

amerika-blogÁltalában úgy gondoljuk, hogy az orvostudományban, és a gyógyításban Amerikában már messze előttünk járnak. Természetesnek tűnik, hogy ha fájdalomról, szenvedésről, betegségről van szó, a legtöbben azonnal a külföldi megoldásokat keresik.  Az alábbi eseten azonban érdemes elgondolkodnunk.

 

 

Egyik este viszonylag későn csengett a telefonom. Egy idős hölgy hangját hallottam, aki enyhe angol akcentussal mesélte a következőket:

 

Én Amerikában, Floridában élek. Már sok éve kínoz a köszvény. Rettenetesen fájnak az ízületeim. Az utóbbi években annyira erősek a fájdalmaim, hogy már szinte semmit sem tudok csinálni. A lányomék végigpróbáltattak velem mindenféle szert és terápiát, amit itt el lehet érni, de semmi sem használt. Nem tudok sem menni, sem aludni, már csak sírdogálok. Most a lányom, aki New Yorkban él, meglátta az Önök oldalán ezt a Moksa cseppet, és szeretném kipróbálni.

Nos, némi kattintgatással sikerült megoldanunk, hogy két üveg Moksa cseppet kiküldjünk a tengeren túlra. Azután szépen elfeledkeztem az egészről. De néhány héttel később ismét megcsördült a telefonom.

 

Ismét az idős hölgy hangját hallottam, de most valahogy jóval élénkebben:

-Talán emlékszik rám, néhány hete hívtam Floridából. A minap megérkeztek a cseppek. Azt szeretném elmondani, hogy egyből bevettem őket, és végre el tudtam aludni. Hosszú évek óta ez volt az első éjszakám, amikor a köszvény nem kínzott.  Másnap, napközben is a fájdalmaim már nem voltak olyan “vadak”. Sokkal gyengébben, tompábban éreztem őket. Ma pedig először tudtam segítséggel kimenni a tengerpartra. Szeretném megköszönni, és rendelnék 30 üveg Moksa cseppet. Mert én már többet sehova sem megyek enélkül.

 

Ennyi a történet. Azóta nem halottam a hölgyről. De a legfontosabb talán az utolsó mondata volt, amit búcsúzóul mondott:

 

-Maguk ott Magyarországon nem is tudják milyen szerencsések. Maguknak ott van a Moksa csepp, ott a Béres csepp, a jó orvosok, és sok olyan dolog, ami rengeteg szenvedésen segíthet.

 

Valóban.

 

De azoknak segíthet, akik nyitottak arra, hogy kipróbáljanak valami újat. Akik kitartóak, és nem adják fel az első héten, vagy az első hónapban. Akik hajlandók pozitívan látni a dolgokat. Szóval, azoknak, akik olyan Moksások 🙂

 

 

 

RENDELJE MEG A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

 

AJÁNLOTT CIKK: Hová lett a köszvényem?

 

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: