Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

A hangulatingadozás elkerülhető

Nem ritka, hogy olykor kibillenünk saját egyensúlyunkból, ami az életünkben diszharmóniaként jelenik meg. A folyamatos hangulatváltozás, a levertség és az életuntság a legelső tünetei lehetnek ennek az állapotnak, amit némi odafigyeléssel könnyen elkerülhetnénk.

 

A legtöbb eset arról tanúskodik, hogy az immunrendszer hirtelen és megmagyarázhatatlan okok miatt legyengül. Legalábbis az orvostudomány erre hivatkozik, mégis bizonyított tény, hogy a lelki tényezők igen komoly betegségek kialakulásához vezethetnek, amiknek sok esetben az említett tünetek jelentik az első állomást.

 

A levert hangulat melegágya

Mindennapi rutinunk alatt észre sem vesszük hány gondolat cikáz végig elménkben. Néhány tudós szerint legalább 3000, néhány tréner és tanító szerint 10-50000 között. Annyi biztos, hogy rengeteg, amit nem vagyunk képesek megszámolni. De hogy ezen gondolatok közül hányra vagyunk tudatosak egy nap folyamán, az mégis megdöbbentően alacsony szám. Hiszen ha nap végén megpróbálod összeszámolni hány pozitív gondolatod volt, nagy valószínűség szerint tíznél többet nem tudsz megemlíteni. És a probléma itt kezdődik.

 

Elménk tudatalattijában ugyanis ez a bődületes számú gondolat elraktározódik és a minket érő negatív hatások csak felerősítik a mindennapok félelmeit és szorongásait. A legtöbb esetben az anyagiak, a megélhetés, a család, vagy éppen a párkapcsolat és a munkahely elvesztése miatt aggódunk.

 

Ha éppen munkánkat végezzük, tudat alatt ugyanúgy fut egy negatív program, ami a félelmünk által felvázolt negatív programot erősíti. Ez hirtelen jött stresszhez és nem várt hangulat ingadozáshoz is vezethet. Ilyenkor szoktunk megbántani azokat, akiket alapjáraton abszolút nem állna módunkban, de mégis megtettük. Végül jön a lelkiismeret furdalás, a feladom az egészet és a nem törődömség érzése, ami totális levertséggel és életuntsággal párosul.

 

Ne rombolj tovább, hanem építs!

Képzeld el az egészet úgy, mintha minden egyes negatív gondolat egy vírus lenne, ami betör a szervezetedbe és meg akar betegíteni. Merthogy célja egyébként pontosan ez, de elég csak egyetlen egyszer felismerned és máris tehetsz ellene, hiszen képes vagy megfordítani a folyamatot.

 

Pontosan ezt tette számos Moksa fogyasztó is, akik a fent említett problémákban benne voltak és megélték azokat. Életük, családjuk és közvetlen környezetük is összehasonlíthatatlan változáson ment keresztül, amikor megismerték ajánlás útján a cseppeket, majd fogyasztani kezdték azokat. Ekkor vették észre ugyanis, hogy nem csupán életük vett 180 fokos fordulatot, de a környezetük is sokkal jobban reagált olyan dolgokra, ami előtte negatív reakcióban nyilvánult meg.

 

Azonban egyikük sem kereste a változás hátterében rejlő magyarázatot, ugyanúgy élték mindennapjaikat, mintha semmi nem történt volna. És ez volt a kulcs mindegyik esetben! Hiszen egyszerűen csak megengedték maguknak, hogy a változás magától megtörténjen és ehhez hívták segítségül a Moksa cseppeket, amik napról-napra segítették a problémás helyzetek megoldását.

 

Ők azok az emberek, akik nem adták meg magukat a nehézségeknek, és hajlandók voltak tenni azért, hogy jobban érezzék magukat. Aki nyitottak voltak egy új dologra, és akiknek mindennapjai ma már nem is indulhatnának Moksa csepp nélkül. Akik meglátták a változás apró jeleit, és volt türelmük, hogy a jelekből összeálljon egy egészségesebb, boldogabb élet.

 

Magyarázatuk is csak annyi, hogy “ez nem hit kérdése, hiszen a természet csinálja, amit éppen kell”. Hát ezt tudja a Moksa.

 

RENDELJE MEG A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: