Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

A ciszta és a daganat – amit kevesen tudnak a kialakulásukról

Sajnos sokan megtapasztalták már akár jó és akár rosszindulatú jelleggel is a daganatok kialakulását, meglétét és leküzdését is. Természtes, hogy ilyenkor az ember hajlamos egyből a legrosszabbra gondolni. Van azonban egy fontos dolog, amit érdemes tudni ezekről az elváltozásokról. Valami, ami nincs benne a köztudatban: Az, hogy ezek belőlünk indulnak ki. A kialakulásukban részt vevő külső hatás, mindösszesen kevesebb, mint 3%.

 

Az említett százalékos arány azokat az embereket érinti, akik veszélyes anyagokkal dolgoznak hosszú éveken keresztül. Vagyis olyan vegyszerek és/vagy kémiai reakciók közelében tevékenykednek, amik szervezetükre hosszútávon negatív hatással bírnak. Az ilyen anyagokkal való foglalkozás során felhalmozódó betegségekkel az érintett iparágak üzemei tökéletesen tisztában is vannak, ugyan már minden biztonsági óvintézkedést megtesznek megelőzésük érdekében, szigorú szabályokat felállítva. Azonban nem volt ez mindig így és még ez sem jelentheti a 100%-os élettani biztonságot.

 

Mi rejlik a fennmaradó 97%-ban?

Az esetek túlnyomó többségében nőket érinti leginkább a ciszta és a daganat kialakulása, ami persze nem ad magyarázatot a férfiak hasonló megbetegedésére. A tudat alatt zajló folyamatok azonban kimerítő indokokat kölcsönöznek nekünk, amin érdemes elgondolkodni.

 

Ugyanis ciszta, sokszor abban az esetben fejlődik ki a szervezetben, ha a bűntudat vagy éppen egy erősebb lelkiismeret-furdalás még mindig ott van bennünk egy évekkel ezelőtt megtörtént dolog miatt, amin még mindig rágódunk. Ezek a régmúlt eseményei lehetőséget is adnak számunkra arra, hogy egy úgynevezett védőfalat húzzunk magunk köré, hogy ezáltal elkerüljünk bizonyos élethelyzeteket vagy éppen bizonyos személyekkel való találkozásokat. Ezek a dolgok viszont annyira képesek visszahúzni az embert, hogy saját maga előrehaladását gátolja meg benne, ami egyben egy saját maga iránt érzett haragot is képes létrehozni. Ezek az érzelmek együttesen nagyon könnyen alakulnak át cisztává, ami egy megkeményedett és betokosodott lelkiállapotot tükröz.

 

Hogyan szabaduljak meg ezektől az érzésektől?

Amennyiben tudatában vagyunk annak, hogy mik azok az ellenérzések, sérelmek, fájdalmak, haragok vagy bosszúszomjas gondolatok, amik elburjánzottak bennünk, akkor el kell fogadni a múltat és azt elengedve továbblépni a saját önmegvalósításunk útjára. Nem könnyű feladat ez, viszont megfelelő szakember képes segítséget nyújtani a megoldásban.

 

Annyit tehetünk, hogy elfogadjuk önmagunkat. Mert ez az egyetlen dolog, ami képessé tesz minket meglátni a megoldásokat is. A petefészek daganatok többsége pontosan ennek a megértésnek a hiányában jön létre, hiszen azon a ponton tökéletes menedéket biztosít a kór az érintett nő múltjának eltemetésében. A baj csak az, hogy folyamatosan táplálja az érintett gondolatokkal és érzelmekkel a befogadott negatív energiát és tovább élteti azt, amit már nem kellene, így nem hogy eltemeti, de folyamatosan táplálja is azt. Sok esetben ez szexuális jellegű eseményre vezethető vissza, mint bántalmazás, erőszak, molesztálás, vagy éppen csak a szülő-gyerek kapcsolat degeneratív végbemenetele, nem elfogadása, ahol valamilyen szintű megalázás is történt. Ezeket nem könnyű feldolgozni, de mint minden más a Földön, nem lehetetlen.

Tehát, mivel ezek a betegségek döntő részben belőlünk jöttek létre, a megszüntetésük sem lehetséges nélkülünk. Ha megszüntetjük a kialakulását okozó negatív élethelyzetet, és feloldjuk lelki blokkot, gyakran látványosan gyorsan rendeződik az egészségünk is.

Milyen egyéb segítséget lehet igénybe venni?

Az említett betegségek szakorvosi ellátása mellett, a Moksa cseppek egyedülálló összetétele segíthet feloldani a kialakult lelki blokkokat. Ehhez, nem kell a problémákon rágódnunk, mert intelligens megoldásként, ott hatnak, ahol szükség van rájuk. Szinte képessé teszik a szervezetet az önálló gondolkodásra. A mindennapi tevékenységeink mellett a meghatározott mennyiségű cseppeket elfogyasztva lehetőségünk nyílik elindulni egy jobb közérzet felé. Ez máris elegendő ahhoz, hogy biztosítsuk szervezetünknek pontosan azokat az információkat, amire egyébként szüksége is van.

 

A Moksa cseppek fogyasztása által így könnyebb úton, kellemetlen mellékhatások nélkül tapasztalhatjuk meg az egészséget, a jóllétet és a harmóniát, amit a természet ezen esszenciája adhat nekünk. Természetesen egy komoly betegségről beszélünk, ami mindenképpen szakorvosi konzultációt igényel. Akik azonban hasonló panaszokról számoltak be és fogyasztották a cseppeket, ők hálával gondolnak rá, hogy egy új élet lehetőségét tapasztalhatták meg.

 

RENDELJE MEG A MOKSA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Moksa csepp

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: