Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Hogyan tápláld a lelked? Íme 9+1 módszer

9+1 módszerAzzal már mindenki tisztában van, hogy a szervezetünknek szüksége van tápanyagokra. Ha elegendő vitamin és ásványi anyagot fogyasztunk, akkor a szervezetünk erős lesz, ellenáll a fertőzéseknek, energikusak vagyunk, és még a sebeink is gyorsabban gyógyulnak.

 

Arra viszont már kevesen gondolnak, hogy a lelkünknek ugyanúgy szüksége van táplálékra. A mai rohanó világban, a ránk zúduló töménytelen információ sodrásában a lelkünknek is támogatásra van szüksége, hogy feltöltődjön és ellenálljon a külvilág támadásainak.

 

Az alábbiakban 9+1 egyszerű módszert mutatunk be, amelyek feltöltenek energiával, elsimítják bennünk a feszültségeket, és begyógyítják a lelki sebeinket.

 

9+1  táplálék a léleknek:

 

1. Nevetés – Nem is gondolnánk, hogy egy jóízű nevetésnek milyen gyógyító hatása van. Nem csak csökkenti a fájdalmat, és a stresszt, de erősíti az immunrendszert és fokozza az energiát. Az egyik leghatékonyabb orvosság, és ingyen van. Igyekezz minél többet nevetni!

 

2. Játék – A játék során felenged a ránk erőltetett szigorú önkontrollunk, és újra előtérbe kerül gyermeki énünk. Újra tudjuk felszabadultan, önfeledten élvezni a játékot, örülni, nevetni. Játssz rendszeresen!

 

3. Zene – A zenének csodálatos hatása van. Nem véletlenül használják ma már gyógyításra is (zeneterápia). Keresd meg azokat a zenéket, amelyek feltöltenek energiával, lelkesítenek, és örömet okoznak neked. Gyűjtsd össze őket, és hallgasd meg rendszeresen!

 

4. Tánc – A tánc természetes reakciónk a zenére. Egyszerre mozgás, jóga, meditáció és igazán boldoggá tud tenni minket. Teljesen mindegy, hogy szalontáncot gyakorolsz, vagy a szobában egyedül riszálod a fenekedet. Tedd meg minél többször!

 

5. Mozgás – A mozgás öröm. Teljesen mindegy, hogy sétálsz, sportolsz, jógázol, vagy túrázol. A lényeg, hogy mozogj, és közben nem csak a szervezeted erősödik, hanem feltöltődsz energiával és élményekkel.

 

6. Meghitt beszélgetés – Ki ne tudná, hogy egy meghitt beszélgetés valakivel, aki megért és elfogad minket, milyen sokat jelent? Mindenkinek szüksége van arra, hogy kimondja azokat a dolgokat, amik a lelkét nyomják. Tedd meg minél gyakrabban, de a megfelelő személlyel!

 

7. Film, vagy színház – A mások története gyakran megérint minket. Egy jó film, vagy egy színdarab segítségével anélkül élhetünk át valódi élményeket, hogy velünk történnének az események. Írd össze, hogy melyik filmek töltenek fel!

 

8. Szépség – A lelkünkben óriási igény van a szépségre. Arra, hogy elmerüljünk a szépség csodálatában. Önfeledten élvezzük, akár egy művészeti alkotásban gyönyörködünk, akár egy virág természetes szépségében, vagy egy gyermek bájos mosolyában. Vedd észre a környezetedben megbújó számtalan szépséget és élvezd!

 

9. A szavak dallama – Egy vers, egy dal, egy könyv, olyan hatással lehet tudattalan énünkre, mint egy varázsige. Engedd, hogy néha elvarázsoljanak a szavak, felszabadítsák a fantáziádat és gyönyörködtessenek!

 

+1 A mai rohanó életünkben egyre kevesebb idő jut arra, hogy foglalkozzunk magunkkal. Egyre kevesebb idő és pénz jut arra, hogy olyan tevékenységeket végezzünk, amelyek örömet okoznak, feltöltenek energiával és begyógyítják lelki sebeinket. Az egyre nagyobb terhelés, az élesedő verseny, az egyre keményebb küzdelem mindenkit felőröl. Ha nem védekezünk, ha nem gondoskodunk a lelki egészségünkről, előbb csak kimerültséggel, stresszel, később pedig betegségekkel kell szembenéznünk.

Láthajuk, hogy számtalan módszer létezik arra, hogy a rossz dolgokat ellensúlyozzuk, és tápláljuk a lekünket. De én csak egy dolgot ismerek, amit napi egy percben is elvégezhetek és mégis visszaadja a harmóniámat. Sőt, az időben visszafele haladva fokozatosan feloldja a tudatalattinkban keletkezett blokkokat. Ráadásul úgy, hogy közben egyre jobban is érzem magam tőle (napi egy kávé áráért). 

 

Én ezért használom a Moksa cseppet.

Ha szeretné Ön is kipróbálni a Moksa cseppet, kattintson a linkre és rendelje meg itt:

Kipróbálom

Ha szeretne többet tudni a Moksa cseppről, kattintson a linkre!

Moksa csepp

 

 

Én ezért fogyasztom a Móksha cseppet, amely naponta 1 percben, napi egy kávé áráért, egész nap lélekvitaminként táplálja és erősíti a lelkem.

 

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: