Kérdése van?
Telefonon rendelne?
  • +36 20/432-0222
    (Munkanapokon: 8:00-17:00)
  • info@mokshacseppek.info

Egy 50 éves osztálytalálkozó tanulsága

Az időnek bizony nagy hatalma van felettünk. Nemcsak a ráncokat vési a bőrünkbe, de ellát élet tapasztalatokkal, bölcsességgel és megtanít több irányból szemlélni a világot. Azonban ritkán van alkalmunk arra, hogy felmérjük mennyit változtunk.

Egy 50 éves általános iskolai találkozó jó alkalom arra, hogy megosszuk egymással dióhéjban örömünket, bánatunkat és számot adjunk az életünk alakulásáról.

 

Egy kedves baráton történetét osztom meg most Önnel. Levelet kaptam tőle és úgy érzem, az ő szavai tökéletesen leírják mindazt, amiért érdemes dolgoznom:

 

“Nemrég volt az 50 éves osztálytalálkozónk és sokan mondták, mennyire látszik rajtam a kiegyensúlyozottság, és boldog vagyok. Nem fényezni akarom magam, de ez nagyon jól esett. Nagyon nagyon régóta küzdök már ezért, ezt Te tudod talán a legjobban :)” -írta a minap.

 

Az elismerésre mindannyian vágyunk. Főleg, ha olyasmit ismernek el, amiért keményen megdolgoztunk. Ha pedig az elismerést olyanoktól kapjuk, akik maguk is megvívták a harcaikat, még inkább értékes lesz a dicsérő szó. Büszkeséggel tölt el azt hallani, hogy még érzik bennünk az erőt, az élet szeretetét és a kiegyensúlyozottságot – hiszen ez keveseknek adatik meg.

 

Ma már közismert, hogy ha békében vagyunk saját magunkkal, akkor az önbizalmunk a helyére kerül és a betegségekkel szembeni ellenálló képességünk is megnő.

Boldogság=Egészség. Ez tényleg működik.

De boldognak lenni nem mindig egyszerű, varázsütésre senkinek nem megy.

 

Való igaz, Klárának sem volt egyszerű az élete. Sokat dolgozott és voltak nehézségei a családban is. Végül 50 éves kora után úgy döntött, van út egy jobb élet felé. Elvált és egyedül vidékre költözött. Ugye nem kell mondanom, hogy mekkora bátorság kellett mindehhez. De Klára tudta, hogy a boldogság nem jön magától, tenni kell érte. Neki magának is kell változnia…

 

A változást pedig gyakran az hozza, amire nem is számítunk. A rengeteg feladat és a rá nehezedő terhek között, neki is csak egy picit kellett változtatnia. Tényleg csak egy apró lépés volt, amitől másképp kezdte szemlélni a világot és a körülötte élő embereket. A problémák helyett a megoldásokra kezdett koncentrálni és elkezdte fogyasztani a Moksa cseppeket

 

Én, aki tiszta szívemből hiszek a Móksha cseppek jótékony hatásában, magam is meglepődtem ekkora pozitív irányú változáson.Ő az az ember, aki az esszenciának valóban minden cseppjét arra fordította, hogy az élethez való pozitív hozzáállásra tegyen szert. Könnyebben alkalmazkodott ezáltal a helyzetekhez, eltűnt a görcsösség belőle.

 

“Az utóbbi időben sokat gondolkoztam azon, vajon mi történhetett velem?

Igaz, az életem több területén változtattam, de ami felkeltette a figyelmemet, az az egész hozzáállásom az élethez, a kedélyállapotom drasztikus javulása, az, hogy sokkal könnyebben és jobban el tudom fogadni az embereket úgy ahogy vannak. Minden egyéb nehézségem ellenére úgy érzem boldog vagyok 🙂 Aztán kezdtem visszafejteni a szálakat, és rájöttem. Azóta változtak és változnak a dolgok, mióta a cseppeket szedem.”

 

Neki sikerült. És ez az a bizonyíték, amit mindannyian keresünk:

 

“Nem kell más bizonyíték, hogy bizony működik, bárki mást állít.

Csak ki kell nyitni a szívünket, rá kell nézni az életünkre, rácsodálkozni :)”

 

Látja, ezért nem számít, hogy Ön hány éves, milyen volt az élete régebben és milyen most. A változás folyton új kapukat nyit meg előttünk, de önmagunkkal vívjuk mindig a legnagyobb harcot.

Soha nem késő felállni és azt mondani: elegem van a kesergésből, a panaszkodásból! Boldog leszek végre!

És ezt a kis lépést Ön is megteheti bármikor. De legjobb minél előbb. Mondjuk még ma!

 

Ha Ön is szeretné érezni a Móksha csepp boldogító hatását, kattintson ide a rendeléshez!

Ha szeretne többet tudni a Moksa cseppről, kattintson erre a linkre:

Moksa csepp

 

 

Véleménye fontos számunkra, ossza meg velünk!

További cikkek a témában: